31 Ağustos 2012 Cuma

Mükemmel Pony






Şirin Pony en tatlı kıyafet ve takılarından seçimler yapmak için sizleri bekliyor.Oyun MOUSE ile oynanıyor.





Mükemmel Pony



30 Ağustos 2012 Perşembe

Minik Oyuncu






Minik oyuncu ile ipe takılmadan ip atlamanız gerekiyor. Bunun için yön tuşlarını ve boşluk tuşunu kullanmalısınız. İyi eğlenceler dileriz.





Minik Oyuncu



29 Ağustos 2012 Çarşamba

Nitro Bisiklet Yarışı






Nitro Bisiklet yarışı oyununda engelli yollarda karakterinizin bisikleti ile arkadaşlarını geçmesini sağlayacağınız yarış oyunudur. Oyunun görsellikleri çok iyi. Siz karakterinizi hareket ettirirken onun dengesinide korumak zorundasınız. Klavyede bulunan yön tuşları ile oyundaki kontrollerinizi sağlayabilirsiniz. Play butonuna basarak oyuna giriş yapın. İyi eğlenceler dileriz..





Nitro Bisiklet Yarışı



Ayıcık Ailesi






Sevimli ayıcık ailesini istediğimiz şekilde boyuyoruz.Oyun MOUSE ile oynanıyor.
Kanal D Oyunları İyi Eğlenceler Dİler:)





Ayıcık Ailesi



Melek Yüzlü






Melek yüzlü kızımıza yüzüne gidecek makyaj yapıyoruz ve kızımızın saçına ve kıyafetine tıklayarak istediğimiz gibi değiştiriyoruz.





Melek Yüzlü



Ekmek Yap






Ekmek yapma oyunu aşamalı bir oyundur. İlk önce unu, sütü ve suyu ilk makinaya koyup karıştırın. İkinci makina hamuru şişirir. Onun üzerini kapatıp oyuna devam edin. Ordan aldıktan sonra diğer kapta hamuru yogurun ve ekmek şekline geitirin. Diğer kısımda üzerine çizikler atıp yumurta sürün ve fırına yollayın. Ekmeğinizi fırından cıkarın ve ekmeği hazır edin. Ekmek yap oyununu oynamak için açılan ekranda sağ kısımdaki butona tıklayın ve oyunu mouse ile oynayın. İyi eğlenceler dileriz...





Ekmek Yap



Oyuncak Fabrikası






Oyuncak fabrikası oyununda yapmanız gereken size gösterilen ayıları yaparak üretimini sağlamaktır. Siz fabrikadaki işyi kontrol ederek doğru oyuncaklar yapmasını sağlayacaksınız. Bunları yaparken mouse kullanmanızı öneriyoruz. Oyun yüklendikten sonra ise Play(oyna) butonuna basıp oyunu oynamaya başlayabilirsiniz. İyi eğlenceler dileriz..





Oyuncak Fabrikası



Dora Kayıp Çanta






Sevilen çocuk karakteri Kaşif Dora kaybolan çantasını toplayıp onu kovalayanlardan kaçmak istiyor ama ona yardımcı olmanız gerekli. Onu en iyi şekilde hareket ettirecek ve çantaları toplamasını sağlayacaksınız. Oyunu Oyna butonuna basarak oyuna başlayın. Oyunda klavyede bulunan yön tuşlarını ve X butonunu kullanarak kontrollerinizi sağlayabilirsiniz. İyi eğlenceler dileriz..





Dora Kayıp Çanta



Sayı Avcısı






Sayı avcısı küçük canavar sayıları toplamak istiyor. Önünde macera dolu yolları olan canavara yardımcı olmalısınız. Onu ulaşması gereken yere ulaştırmak için karşısına çıkan engeller geçmeniz gerekiyor. Oyunda klavyede bulunan yön tuşları ile hem haraket hemde zıplayabilen sayı avcısı canavar oyunu oynayabilmeniz için Play butonuna basmanızı istiyor. İyi eğlenceler dileriz..





Sayı Avcısı